Contacteer ons

Contact Persoon : changlong

Telefoonnummer : +86 13418513564

Free call

2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten

December 26, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten

2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten

Op 21 December, 2019, zijn de vier partijen Openluchtontwikkelingsactiviteiten die door het bedrijf worden georganiseerd met succes voltooid.

De inhoud van dit Ourdoor die inbegrepen pre-Verwarmt mini-Spelen, Grote Footboards, Parelreis, en veel andere projecten opleiden, die werden ontworpen om de duurzaamheid, de samenwerking en de solidariteit van werknemers te testen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 0laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 1

                                            Teaminzameling

 

laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 2

                                                Opwarming

Na de pre-Verwarmt mini-Spelen, verhoogde het enthousiasme van iedereen. Opleidend van het organiseren van een nieuw team aan het selecteren van een kapitein, wezen de teamnaam, en slogan, die vertrouwd iedereen de vereisen om met de teamleden in de kortste tijd te zijn, erop dat het volledige proces niet van collectieve wijsheid en macht kan worden gescheiden. De leider van het gele team, Zon Xiaoling, moedigde altijd teammates na elk projectspel aan, zodat de werknemers de warmte van het team, wederzijds vertrouwen, voelden en de collectieve eer van elk lid en het zelfvertrouwen van elke teammate bevorderden.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 3

                                                           Kapitein Election

 

laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 4laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 5

                                              Grote Footboards

 

 

laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 6laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 7laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 8

                                             Parelreis

„Er is geen perfect individu, slechts een perfect team.“ In de definitieve toespraakzitting, enthousiast sprak iedereen. Tian Miaomiao van de Financiënafdeling zei dat zij een partij door opleiding had geleerd en deze op haar werk later toegepast. Shi Jin, die in R&D-team hier negen jaar heeft gewerkt, gaf een prachtige toespraak dat hij aan het bedrijf en het team voor het creëren van zijn eigen waarde op dit platform zeer dankbaar was. Er zijn ook acht werknemers van diverse afdelingen, zoals de Kwaliteitsafdeling, de Productieafdeling, Plannende Afdeling, Verkoopafdeling, enz., sprak iedereen enthousiast om hun binnen begrip uit te drukken.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 9laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 10laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 11

                                      Het delen en samenvatting

 

Door deze openlucht opleiding, voelden de werknemers diep het belang van samenwerking en mededeling, dat goede fundamenten voor toekomstige werkzaamheden legde. De collega's die in praktische oefeningen worden geleerd, die in het ervarings leren worden veranderd, kwamen ten goede, en hadden een aan meer inzicht in het leven. Na het ervaren van de vreugde van succes die door toewijding, samenwerking, en moed wordt gebracht, voelde iedereen diep de essentie van „verantwoordelijkheid, samenwerking, en zelfvertrouwen“, en alle verantwoordelijkheden die als lid van het team worden opgenomen.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 12

                                                    Kampioen

 

Wat altijd meer, wij is zijn onder het intense werk en druk, sluitend aan aard, ademhalings verse lucht, en het baden in de warme de winterzon zou zeer hulp voor ons zijn om het werkefficiency te verbeteren, het werkenthousiasme en enthousiasme te mobiliseren, en een stevige stichting te verstrekken voor de de duurzame ontwikkeling van het bedrijf humanistische bouw en.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2019 Jaarlijkse Openluchtontwikkelingsactiviteiten 13

                                               Groepsfoto

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

chonglong.xu@xinhaixun.com
+8613418513564